E-mailmigratie van G Suite naar M365

Verander je zakelijke spel door je e-mails, agenda’s, contacten, enz. naar M365 te migreren.

G Suite naar M365 Migratie met Chiefs of IT

Een soepele datamigratie van G-suite naar Microsoft Office 365 kan worden uitgevoerd als je mogelijke complicaties tijdens het proces voorziet en wat er nodig is om de fouten te herstellen. Dat is precies wat Chiefs of IT doet. Onze benadering van het migratieproces zorgt ervoor dat het proces de lopende activiteiten op geen enkele manier nadelig beïnvloedt. Het wordt nauwgezet gepland door onze experts om verstoringen te voorkomen en geen verlies van gegevens te veroorzaken. De juiste tools en de juiste expertise maken het proces naadloos. Meerdere succesvolle datamigraties van de ene omgeving naar de andere voor organisaties van verschillende groottes hebben ons geholpen de nuances van het proces te begrijpen en dat is hoe we opvallen!

Hoe Pakken We het Migratieproces Aan?

HOE WE WERKEN

Maak Je Migratie Succesvol met de Juiste Plannen, Juiste Keuzes en Juiste Uitvoering

Om een migratie succesvol te maken, geloven we in het naleven van enkele best practices die het proces naadloos en soepel laten verlopen.

 • RPlan de migratie goed in, rekening houdend met de doelen, en de details van wat, wanneer en hoe te migreren
 • RKies de juiste mail migratietool met het oog op het gewenste resultaat.
 • RBereid de scope van het werk voor en maak post-migratie gebruikershandleidingen.
 • RCommuniceer of informeer de gebruikers over de nieuwe veranderingen in de omgeving.

  WAAROM CHIEFS OF IT

  Diensten Die We Bieden over Professionele IT-diensten

  De deskundige technici van Chiefs of IT hebben een succesvolle staat van dienst op het gebied van migraties en zorgen ervoor dat je gegevens veilig worden behandeld. Ons migratieproces is snel, efficiënt en minimaliseert de downtime voor een soepele overgang. We geven prioriteit aan uitzonderlijke klantenservice en een persoonlijke aanpak voor elk project, waarmee we ons onderscheiden van anderen. Vertrouw op Chiefs of IT voor een stressvrije migratie-ervaring met een partner waarop je kunt vertrouwen om je waardevolle gegevens met de grootste zorg te behandelen.

  Soepele overgang zonder de huidige werkomgeving te beïnvloeden

  Kostenbesparing door het plannen van licentiebehoeften en waarde voor je geld te maken

  Flexibele schaalbaarheid met cloudabonnementen en geavanceerde e-mailbeveiliging

  Evaluatie van de huidige configuratie van beveiligings- en nalevingsvereisten

  Betere uptime van gegevens en reactietijd bij rampenherstel

  HOE WE WERKEN

  Geef Je Team Kracht Met Naadloze Samenwerkinggeavanceerde beveiliginggeoptimaliseerde productiviteit!

  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  M365 Mail Migratie Naadloze overschakeling van gebruikersmailboxen van migratie met minder verstoring of geen verstoring terwijl we je e-mails van de oude omgeving naar de nieuwe omgeving overzetten!

  Hoge Beschikbaarheid en Toegankelijkheid van Gegevens

  M365 heeft een hoge beschikbaarheid van gegevens en is toegankelijk, zelfs gebruikers met beperkingen kunnen effectief gebruikmaken van de e-mailservice.

  Kostenefficiënt

  M365 is kostenefficiënt met cloudabonnementen en pay-as-go-abonnementen waarmee je je kosten kunt inschatten en beheren.

  Multi-gro Redundantie

  M365 Mail-gegevens worden opgeslagen in meerdere, geografisch verspreide datacenters, waardoor het risico op gegevensverlies bij een ramp op één locatie wordt verminderd.

  Gegevenssamenwerking

  Naadloze samenwerking met apps en integratie met andere M365-tools maakt communicatie en organisatie van taken gemakkelijker en sneller.

  Centralisatie van Gegevens

  Met M365 Mail kun je je e-mails organiseren en categoriseren met mappen, vlaggen en tags, waardoor het gemakkelijker wordt om belangrijke informatie te vinden.

  Geavanceerde Beveiliging

  Biedt robuuste beveiligings- en nalevingsopties zoals informatiegovernance, MFA, bedreigingsbescherming, privacycontroles en apparaatbeheer.

  Ondersteuning en Toekomstige Schaalbaarheid

  Evalueer het bestaande onboardingproces van nieuwe klanten.

  Betere Spam- en Phishingbescherming

  M365 Mail heeft geavanceerde spamfiltering en phishingbescherming, waardoor je inbox vrij blijft van potentieel gevaarlijke e-mails.

  ONZE OPLOSSINGEN

  Vereisten voor de Migratie

  Bepaling van het Huidige Platform

  Of de klant momenteel gebruik maakt van Google Workspace of Exchange on-premise.

  Selectie van de Juiste Methode en Procedure

  Selecteer de juiste migratiemethode en beoordeel de bestaande infrastructuur en plan de migratie dienovereenkomstig, inclusief services, identiteit, service health, applicatiecapaciteit, enz.

  Evaluatie

  Evalueer de stabiliteit van het netwerk, uploadsnelheid, vertragingen van ISPs, firewallregels, enz.

  Naslagondersteuning

  Naslagondersteuning voor e-mailmigratie van G Suite naar Microsoft 365 (M365) is cruciaal om een soepele overgang te garanderen en naadloze communicatie voor bedrijven te behouden. De ondersteuning omvat het monitoren van het migratieproces om de nauwkeurigheid en volledigheid van gegevens te garanderen, het oplossen van eventuele technische problemen die zich voordoen, en het bieden van gebruikerstraining en -ondersteuning. Het omvat ook het onderhoud en de optimalisatie van de M365-omgeving om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de veranderende behoeften van de organisatie. Goede naslagondersteuning omvat ook de implementatie van beveiligingsmaatregelen om gevoelige gegevens te beschermen en ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Daarnaast moet het ondersteuningsteam beschikbaar zijn voor probleemoplossing en het beantwoorden van vragen om ervoor te zorgen dat gebruikers effectief gebruik kunnen maken van het nieuwe systeem. Kortom, naslagondersteuning is essentieel voor een succesvolle overgang en het voortdurende succes van de M365-omgeving.