Toekomstbestendige cloudoplossingen van Azure voor MSP’s

Beheer cloudservices variërend van computing, networking, storage, security, en vele andere cloudfunctionaliteiten binnen uw Microsoft Azure Portal.

Waarom heeft u een Azure-beheerder nodig?

De rol van een Azure-beheerder kan vaak te veel zijn om te hanteren. Met de overvloed aan functies die nu zijn opgenomen in het Azure-ecosysteem, kan het beheren van andere taken samen met deze taak een beetje te veel worden. Een toegewijde expert die hieraan kan werken en aan wie u dit kunt overlaten, zou het dagelijkse functioneren veel gemakkelijker maken. Het hebben van kennis van O365 en PowerShell-scripts kan u echt helpen begrijpen en zien hoe ze naadloos kunnen worden geïntegreerd met Microsoft Azure. De bekwame en deskundige ingenieurs van Infrassist zijn voorzien van al deze vaardigheden en staan klaar om u de beste externe ondersteuning te bieden.

Wat kan een Azure-beheerder doen voor uw MSP?

 

Optimaliseer uw Azure-infrastructuur en -bronnen met onze beheerde services. Ons deskundige team biedt uitgebreide ondersteuning en zorgt ervoor dat uw Azure-omgeving veilig, betrouwbaar en optimaal presterend is. Of het nu gaat om een eenvoudige configuratie of een complexe multi-regio omgeving, krijg maatwerkdiensten die voldoen aan de behoeften van uw klanten.

RMM Server Setup

Microsoft Azure is spread across a vast spectrum, and troubleshooting in case of any possible scenario will require a skilled and expert individual.

Custom dashboards

Learning about Microsoft Azure from scratch can be time-consuming. Save yourself some time by outsourcing to Infrassist.

Active Issues and alerts

Owing to the distributed nature of Azure, the multi-layer cloud structure of applications can often be too complex for one to understand.

Patch Management

The deployment topology can be difficult to grasp.

WAT WE OPZETTEN

Onze Azure-beheerder kan u helpen bij het opzetten van het volgende:

 • Netwerken
 • Azure Virtuele
 • Load Balancers
 • Applicatie Gateways
 • Back-up & Site Recovery
 • Machines
 • Migratie
 • Windows Virtual Desktop
 • Azure Bestanden
 • Hybride Azure AD-infrastructuur
 • Azure AD DS (Active Directory Domain Services)

Hoe werken wij?

Beheerde services om uw Azure-infrastructuur en -bronnen te optimaliseren.

Azure Admin biedt een reeks services om klanten te helpen bij het beheren van hun Azure-infrastructuur en -bronnen. Deze services omvatten Azure Virtual Machines voor schaalbare rekenkracht, Azure Active Directory voor het beheren van gebruikersidentiteiten en toegang, Azure App Service voor het ontwikkelen en beheren van web- en mobiele apps, Azure Storage voor veilige cloudopslag, Azure Networking voor het bouwen en beheren van netwerkinfrastructuren, en Azure Security Center voor het monitoren en beheren van beveiligingsrisico’s. Als white-label IT-serviceprovider kunnen de Azure Admin-services van Infrassist uw klanten bedienen via een perfecte aanpak.

Controleer de servicegezondheid op het Azure-portal

Los kwetsbare kwesties op, indien gevonden: Zorg ervoor dat Azure-services soepel draaien en eventuele potentiële problemen worden snel geïdentificeerd en aangepakt.

Beoordeel de gezondheid/meldingen van alle virtuele machines

Monitor de status van virtuele machines om ervoor te zorgen dat ze goed werken en neem indien nodig de nodige maatregelen als er problemen worden gedetecteerd.

Bekijk het beveiligingsgedeelte onder Resource Groups

Controleer de beveiligingsinstellingen van resourcegroepen om ervoor te zorgen dat gegevens en applicaties beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang

Bekijk Firewall-beleid onder Storage Accounts

Controleer firewallbeleid om de verkeersstroom naar opslagaccounts te regelen en gegevens te beschermen tegen mogelijke beveiligingsdreigingen.

Bekijk Network Security Group

Bekijk alle activiteiten onder opslagaccountresources, inclusief VM’s, NSG-groepen en zorg ervoor dat netwerkbeveiligingsgroepen correct zijn geconfigureerd en monitor netwerkactiviteiten om verdacht gedrag te detecteren.

Controleer geplande failoveractiviteit

Zorg ervoor dat failoverplannen up-to-date zijn en regelmatig worden getest om bedrijfscontinuïteit te waarborgen in geval van een ramp.

Controleer Server Back-ups

Controleer of server back-ups correct zijn geconfigureerd en of gegevens regelmatig worden geback-upt om een snelle herstel mogelijk te maken in geval van gegevensverlies of corruptie.

Platfroms

Onze ervaring met meerdere RMM-platforms