Beste Firewall- en Endpoint-beheerdiensten voor MSP’s

Bescherming van het IT-netwerk en de infrastructuur van uw klanten tegen schade.

WAT DOEN WIJ?

Dit is wat een Firewall & Endpoint Administrator voor jou doet:

 

Het continu monitoren van de firewall en het consequent toepassen van de beste praktijken kan een uitputtend proces zijn. Dit neemt vaak de focus weg van het uitbreiden van je bedrijf en klantenkring. Onze experts op het gebied van firewall zullen voortdurend jouw firewall monitoren en upgraden, en diensten leveren aan jouw klanten, waardoor hun bedrijfswaarde toeneemt wanneer ze zich beschermd voelen tegen cyberaanvallen.

Beveiliging en optimalisatie van netwerken

24/7 Monitoring en Evaluatie

WAT WE AANBIEDEN?

Onze Firewall- en Endpoint-beheerdiensten omvatten:

De Firewall- en Endpoint-beheerdiensten van Chiefs of it bieden installatie, configuratie, verharding en migratieondersteuning voor organisaties die hun netwerk en endpoints willen beveiligen. Ons ervaren team kan u helpen bij het opzetten, optimaliseren of migreren naar een nieuwe beveiligingsoplossing, waardoor uw organisatie volledig beschermd is tegen cyberdreigingen.

Installatie

Configuratie

Verharding

Migratie en Integratie

Voordelen van Firewall- en Endpoint-beheer

Verbeterde netwerkbeveiliging
Firewall-beheer helpt de netwerkbeveiliging te verbeteren door ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk te voorkomen en te beschermen tegen mogelijke beveiligingsdreigingen zoals virussen, malware en hackpogingen.

Optimalisatie van netwerkprestaties
Door het monitoren en controleren van netwerkverkeer kan een firewall helpen bij het optimaliseren van netwerkprestaties door bandbreedtecongestie te voorkomen en ervoor te zorgen dat kritieke netwerkbronnen beschikbaar zijn wanneer dat nodig is.

Regelgevende naleving
Firewall-beheer kan bedrijven helpen te voldoen aan de wettelijke nalevingsvereisten voor beveiliging en gegevensprivacy. Naleving van branchenormen zoals HIPAA en PCI-DSS kan helpen beschermen tegen juridische en financiële aansprakelijkheden.

Vroegtijdige detectie van bedreigingen
Firewall-beheerders kunnen netwerkverkeer in realtime monitoren, potentiële bedreigingen detecteren en erop reageren voordat ze ernstigere problemen worden.

Firewall Admin

Een beheerder/toegewijde engineer die zich zal bekommeren om uw firewall en alle functies zal uitvoeren, van installatie tot integratie.

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, configureren, oplossen van problemen en onderhouden van zowel software- als hardware-firewalls, wat de online bedreigingen aanzienlijk zal verminderen. Ons team kan u helpen bij het implementeren van een robuuste firewalloplossing on-premise en in de cloud, wat cruciaal is om onze klanten te beveiligen en bedrijfscontinuïteit te waarborgen, terwijl we de juiste beveiligingsoplossing voor uw specifieke omgeving bepalen en ervoor zorgen dat deze effectief wordt geïmplementeerd en geconfigureerd.

Onze firewall-verhardingsservices zijn een verzameling van tools, technieken en best practices om de kwetsbaarheid in uw netwerk te verminderen. Het doel van de verharding is om het beveiligingsrisico te verlagen door potentiële aanvalsvector te elimineren en het aanvalsoppervlak van het netwerk te verkleinen.

Ons team ondersteunt alle toonaangevende firewallleveranciers met firewallbeheer, optimalisatie en ondersteunende diensten. Ons team profiteert van diepgaande expertise met betrekking tot het complete scala aan netwerkbeveiligingsapparaten en we werken nauw samen met onze technologiepartners om processen en toolsets te optimaliseren voor de implementatie van Firewall Migratie diensten. We helpen u migreren:
– Configuratie van het ene model naar het andere – bijv. Cyberoam migratie naar Sophos.
– Migratie van de ene leverancier naar de andere – bijv. Cyberoam config migratie naar Pfsense.

Wij helpen u bij het integreren van firewall met SIEM-oplossingen –
Bijvoorbeeld Sophos-integratie met ELK Stack, FortiGate-integratie met FortiAnalyser.

Endpoint-beheer

Een beheerder/toegewijde engineer die gespecialiseerd is in het beveiligen van al uw endpoints en die zich zal bekommeren om hen en alle functies zal uitvoeren.

Al uw eindapparaten, of het nu gaat om uw desktop, laptop of mobiele apparaten, kunnen worden beveiligd tegen bedreigingen. We zijn gespecialiseerd in het installeren, configureren, oplossen van problemen en onderhouden van de endpoint-software. Ons team kan u helpen bij het implementeren van een robuuste endpoint-beveiliging on-premises en in de cloud.

Efficiënte endpointbeleidsregels zullen worden ingesteld en alle endpoints zullen worden bijgewerkt; Het opzetten van update-caches afhankelijk van de beschikbare internetbandbreedte.

Het monitoren van bedreigingen en meldingen en het werken aan het corrigeren ervan.

Integratie met de firewall voor Gesynchroniseerde Beveiliging

Platfroms

Onze ervaring met meerdere RMM-platforms