Beste Firewall Audit Diensten voor MSPs

Garandeer Robuuste Firewall Bescherming voor Uw Klanten met Onze Auditing Diensten.

Nadelen van een ontoereikende Firewall

Onbeheerde Zwakke Plekken

Zwakke plekken die verdachte binnenkomsten door uw firewall mogelijk maken.

Onbeschermde Netwerken

Uw netwerk staat bloot aan kwetsbaarheden.

Cyber Veiligheidsdreigingen

U zult voortdurend ten prooi vallen aan steeds toenemende cyberdreigingen.

Verlies van Gegevens

Risico op verlies van waardevolle gegevens en informatie.

VERBETERING VAN UW NETWERKVEILIGHEID

Waarom zou u kiezen voor een firewall audit? een firewall audit waarborgt de effectiviteit van de firewall bij het beschermen van het netwerk tegen cyberdreigingen en identificeert kwetsbaarheden die moeten worden aangepakt om de beveiliging te verbeteren. Door kwetsbaarheden te identificeren en aan te pakken, kan Chiefs of IT helpen beschermen tegen cyberaanvallen en gemoedsrust bieden dat gevoelige gegevens veilig zijn. Een firewall audit van Chiefs of IT kan organisaties helpen hun netwerkbeveiliging te verbeteren en ervoor te zorgen dat hun firewall effectief werkt.

Gedetailleerde risicobeoordeling om beveiligingsrisico’s, onjuiste configuraties, risicovolle regels, etc.

Een voortdurend veranderend bedreigingslandschap – Een uitgebreide 360° audit op regelmatige intervallen helpt de firewall gehard te houden.

Audits zorgen ervoor dat er geen verkeerde configuraties zijn – waardoor klanten veilig blijven.

Firewall Audit en Remediëring om Sterke Verdediging op te Bouwen voor de Netwerkinfrastructuur

Doelstellingen Definiëren

De eerste stap is het definiëren van de doelstellingen van de firewall audit, inclusief de reikwijdte van de audit, de specifieke doelen van de audit en de methodologie die zal worden gebruikt.

Informatie Verzamelen

De auditor zal informatie verzamelen over de te auditen firewall, inclusief de configuratie, beleidsregels en regels. Dit kan het doorlezen van documentatie, interviews met IT-personeel en analyse van netwerkverkeer omvatten.

Firewall Configuratie Analyseren

De auditor zal de firewallconfiguratie analyseren om ervoor te zorgen dat deze correct is ingesteld, inclusief het controleren of de firewall up-to-date is en of er geen onnodige of ongebruikte regels zijn.

Beleidsregels van de Firewall Analyseren

De auditor zal de firewallbeleidsregels analyseren om ervoor te zorgen dat ze effectief zijn en voldoen aan eventuele van toepassing zijnde voorschriften of normen. Dit kan het bekijken van logs omvatten om te zien of er pogingen tot ongeautoriseerde toegang zijn geweest.

Firewall Regels Analyseren

De auditor zal de firewallregels analyseren om ervoor te zorgen dat ze correct geconfigureerd zijn en voldoende bescherming bieden voor het netwerk. Dit kan het identificeren van regels die overbodig of ineffectief zijn omvatten.

Vulnerability Assessment Uitvoeren

De auditor zal een kwetsbaarheidsevaluatie uitvoeren om eventuele zwakke plekken in de firewall te identificeren, inclusief eventuele kwetsbaarheden die door een aanvaller kunnen worden misbruikt.

Rapportage van Vindigen

De auditor zal een rapport opstellen van zijn bevindingen, inclusief eventuele problemen die tijdens de audit zijn geïdentificeerd en aanbevelingen voor het aanpakken van die problemen.

Geef aanbevelingen

De auditor zal aanbevelingen doen voor het aanpakken van eventuele problemen die tijdens de audit zijn geïdentificeerd, inclusief eventuele noodzakelijke wijzigingen in de firewallconfiguratie of -beleidsregels.

Waarom Kiezen voor een Firewall Audit?

De FWaaS-aanbieding van Chiefs of IT is een uitgebreide beoordeling van de firewall en de configuratie van het laag 3-apparaat van een klant, inclusief offline back-up of alleen-lezen toegang, wat de volgende voordelen biedt:

Firewall Audit Bestaat Uit:

Beoordeling van Huidige Configuraties en Beleidsregels

Risico-analyse

Categoriseren van Firewall Risico’s in Hoog, Medium of Laag

Handmatig Gemaakte Regels en Beleidsregels Volgens de Beste Industriële Praktijken

Voldoen aan Regelgevende Compliance

Versterkte Beveiliging

Firewall wordt Gecontroleerd Tegen 100+ Controlepunten  

Gebruik van Geautomatiseerde Tools Chiefs of IT Handmatige Controles