Office 365


Ontvang een complete digitale werkplek met Office 365! Met ons aanbod krijgt u toegang tot de krachtige Office-apps en handige online diensten van Microsoft. Denk aan online vergaderingen, gehoste e-mail en veilige online opslag in de Cloud. Met één wachtwoord kunt u overal ter wereld bij uw documenten en archieven, of u nu thuis, op kantoor of op reis bent. En het beste van alles: onze Excellence partners, zoals CHIEFS of IT, zorgen voor een moeiteloze installatie van uw Microsoft werkplek. Geen gedoe, alleen productiviteit!

Critix


Citrix is een krachtige tool die een Windows-omgeving op het scherm van de gebruiker simuleert. Via Citrixsessies stuur je eenvoudig toetsaanslagen en muisklikken naar de server, waarna je scherminformatie terugkrijgt. Het is een soort terminal systeem, vergelijkbaar met MS of Remote Desktop, waarbij alle data veilig op de server wordt bewaard. Na het installeren van de lokale ICA-cliënt op je PC, kun je overal en altijd gebruikmaken van de Windows applicaties die je nodig hebt.

Citrix en Microsoft bundelen hun krachten om de toekomst van werk te versnellen. Samen vereenvoudigen we cloudtransformatie en helpen we organisaties bij het implementeren van digitale workspaces en virtuele desktops. Dit verhoogt de wendbaarheid, productiviteit en beveiliging naar een hoger niveau

VMware


VMware is krachtige virtualisatiesoftware die uw virtuele servers naadloos operationeel maakt. Het stelt klanten ook in staat om applicaties in de cloud en andere omgevingen te draaien, te beheren en te verbinden, met een optimale balans tussen vrijheid en controle.

Met virtualisatie kunnen meerdere virtuele machines (VM’s) op één fysieke machine draaien. Dit biedt verschillende voordelen:

  • Gemakkelijke verplaatsing van virtuele machines dankzij het bestandsgebaseerde karakter.
  • Eenvoudige volledige back-up van virtuele machines.
  • Virtuele machines functioneren als normale servers, waardoor het besturingssysteem op dezelfde manier werkt als op een fysieke machine.
  • Onafhankelijkheid van fysieke hardwarewijzigingen, waardoor aanpassingen in de fysieke server geen invloed hebben op de virtuele machine.
  • Efficiënte testmogelijkheden met verschillende besturingssystemen op één enkele machine.
  • Verbeterde schaalbaarheid door het draaien van meerdere onafhankelijke instanties in kleinere omgevingen, waardoor een hogere totale verwerkingssnelheid mogelijk is.

Contact Ons

Bent u geinteresseerd?

Neem contact met ons op

088 786 0100

info@chiefsofit.com

Tupolevlaan 41-63, 1119 NW

Meer info

Wilt u meer over ons te weten komen?

Klik hier om te weten wie wij zijn