SECURITY SERVICES EN CONSULTING

Email Security

Veilig e-mail verzenden en ontvangen voor al uw medewerkers

Internet Security

Uw medewerkers en webapplicaties veilig online.

Identity & Privacy

Beveilig de identiteit van uw gebruikers en de privacy van uw klanten.

Mobile Security

Uw mobiele apparaten beschermd, uw medewerkers veilig mobiel.

Cyber Security

Effectieve verdediging tegen cyberbedreigingen van morgen.

IT Consulting


Onze deskundigen bundelen de diepgaande kennis van de bedrijfsvoering en branche van onze gewaardeerde klant en combineren dit met vooruitstrevende technologieën om hun onderneming tot bloei te laten komen. Ontdek hoe wij een harmonieuze synergie creëren tussen praktijkervaring en innovatieve oplossingen, met als resultaat een succesvolle groei van uw bedrijf.

Security Management


Bescherming en betrouwbaarheid van uw bedrijfsgegevens

In een tijdperk van digitalisering, cloudtechnologie, cybercriminaliteit en bedrijfsspionage wordt het waarborgen van de veiligheid van uw bedrijfsprocessen steeds complexer en duurder. Deze ontwikkelingen leggen tevens druk op de continuïteit van uw onderneming. Bovendien is het essentieel dat uw informatie te allen tijde beschikbaar is voor uw medewerkers en klanten. Ontdek hoe wij uw waardevolle bedrijfsgegevens beschermen en een solide basis creëren voor de groei en stabiliteit van uw onderneming.

Pentest


Verbeter uw beveiliging met een krachtige penetratietest

Ontdek de kwetsbaarheden van uw computersystemen voordat cybercriminelen dat doen. Met onze legitieme penetratietest krijgt u waardevolle inzichten om uw systemen effectiever te beveiligen. Ons team van beveiligingsspecialisten voert een grondige test uit vanaf externe locaties, waarbij ze passief informatie verzamelen zonder enige verplichting. Door gebruik te maken van geavanceerde open-source tools en slimme Google-zoekopdrachten, identificeren we potentiële risico’s en presenteren we u met concrete actiepunten. Verhoog uw beveiligingsniveau en bescherm uw organisatie met onze professionele penetratietest.

Contact Ons

Bent u geinteresseerd?

Neem contact met ons op

088 786 0100

info@chiefsofit.com

Tupolevlaan 41-63, 1119 NW

Meer info

Wilt u meer over ons te weten komen?

Klik hier om te weten wie wij zijn